Jornades de treball i organització - Crònica

El passat 17 d’abril ens vam trobar a la UniLliure La Rimaia (Gran Via, 550) unes 20 persones, moltes vinculades a diferents col·lectius que ja estan treballant temes relacionats amb l’habitatge.

L’objectiu principal de la jornada era continuar treballant conjuntament objectius i propostes alternatives, així com seguir ajuntant esforços i teixint aliances per plantar cara al model actual.

El programa es va desenvolupar tal com estava previst, amb una lleugera flexibilitat en els temps. Al matí es va realitzar un treball conjunt de debat en dos grups diferents als quals, en dos torns tothom participava. Un grup tractava temes de contingut i objectius generals de la xarxa i l’altre els relacionats amb l’organització interna.

Un plenari final, va servir per enfocar necessitats de cara al treball de la tarda.

Després d’un bon dinar, cuinat per la cooperativa de la Rimaia, es va seguir amb el treball específic per comissions, per la qual cosa ens vam distribuir en tres grups: continguts-comunicació, extensió i alerta-acció-suport mutu.

Per acabar es va posar en comú la feina dels tres grups i es va establir un calendari de reunions. La propera serà el dissabte 15 de maig a les 18:00h, també a la Rimaia.